Pâinea fără gluten – o alternativă sănătoasă și deliciosă, pe care trebuie să o luați în calcul
Printre aspectele pe care deseori uităm să le luăm în considerare, sunt cele legate de propria sănătate. Zilnic suntem prinși într-o cursă contra cronometru din cauza numărului mare de responsabilități și a timpului extrem de limitat. Axați pe îndeplinirea tuturor task-urilor de pe lista de activități pe care le avem într-o zi, nu mai suntem atenți la propriile nevoi. Astfel, ajungem să ne neglijăm. Cum? Suntem mereu în alertă și devenim tot mai stresați, dormim tot mai puțin, iar alimentația noastră este tot mai haotică. Fiind mereu pe fugă, mesele noastre sunt consumate într-un ritm accelerat sau ajung să fie înlocuite de alimente de tip fast-food sau cu produsele de panificație sau patiserie. Prin urmare, sănătatea noastră are de suferit, iar numărul kilogramelor crește semnificativ.
Cu ce putem înlocui produsele de panificație?
Unul dintre obiceiurile proaste pe care cei mai mulți dintre noi îl avem este legat de consmul mare al produselor de panificație. De aceea am căutat alte produse alternative pe care le puteți introduce în alimentația dumneavoastră. Astfel, dacă vă doriți să aveți mai multă grijă de sănătate, dar și de siluetă, găsiți în această secțiune de pâine fără gluten o varietate de produse precum turtele crocante cu quinoa, pâinea cu orez și năut, turtele crocante cu castane, mixul de făină pentru focaccia sau pâinea crocantă cu cocos. Opțiunile pe care vi le punem la dispoziție sunt atât de diversificate tocmai pentru a vă găsi produsele potrivite regimului pe care îl țineți, nevoilor dumneavoastră, dar și preferințelor pe care le aveți. Acestea sunt produse bio, fără gluten pentru a vă putea prepara mese sănătoase, dar cărora să nu le lipsească gustul. Fie că este vorba de mic dejun, masa de prânz sau cină, pâinea poate fi înlocuită cu una dintre variantele disponibile pe rafturile magazinului nostru online.
Care sunt beneficiile consumului de pâine fără gluten?
Consumul frecvent al pâinii clasice, care conține gluten, poate să aibă în timp o influență negativă asupra sănătății noastre. Din cauza acesteia, sistemul digestiv poate fi afectat. În plus, în ultimii ani s-a ajuns la concluzia că glutenul poate schimba structura ADN-ului nostru, în defavoarea sănătății noastre. De asemenea, trebuie să fim foarte atenți la starea pe care o avem atunci când consumăm o pâine clasică. De ce? Fiindcă putem dezvolta o sensibilitate sau chiar o intoleranță la gluten de care ar trebui să ținem cont. Drept consecință, pâinea fără gluten reprezintă soluția ideală la care putem apela pentru a înocui pâinea clasică, cu care am fost obișnuiți din timpul copilăriei. Produsele pe care vi le oferim reprezintă o alternativă sănătoasă, bio și lipsită de riscuri. Cu ajutorul lor puteți ține atât regimurile speciale recomandate de doctorul specialist, cât și diete speciale. Acestea pot fi digerate cu ușurință, nu provoacă alergii și nu creează disconfort gastric.
Cum puteţi prepara acasă pâine fără gluten?
Vă punem la dispoziţie o gamă variată de mixuri pentru pâine fără gluten care vă ajută să preparaţi rapid cea mai gustoasă pâine. Doriţi să savuraţi oricând o focaccia proaspătă şi sănătoasă? Acum puteţi prepara rapid gustări rafinate cu ajutorul unui mix de făină bio fără gluten. Alegeți produsele preferate din categoria noastră de pâine fără gluten și începeți să țineți un regim alimentar sănătos!