BIO PENTRU COPII

Afiseaza: 1-21 din 339 produse

 Filtre

 AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA COPILULUI TĂU CU PRODUSE BIO PENTRU COPII!

 

Cresterea copilului este una dintre cele mai grele joburi. Fiecare lucru mic pe care îl facem are un impact asupra creșterii și dezvoltării copiilor nostri: începând de la alimentație, la modul în care îi îmbrăcăm și ce îi învățăm.
 

DE CE ALIMENTE BIO

Ca nou-născut, nimic nu este mai bun decât laptele matern, însă pe măsură ce bebelușul crește și ajunge la șase luni, părinții încep să introducă alimente solide. Tipul și calitatea alimentelor pe care le alegem în anii lor de formare vor avea un impact incontestabil nu numai asupra sănătății, ci asupra creșterii și dezvoltării lor generale.

Expunere chimică mai mică

Alimentele organice sunt cultivate folosind metode naturale și pesticide derivate din plante, nu conțin OMG-uri. Spre deosebire de alimentele convenționale, nu sunt folosite îngrășăminte chimice periculoase, pesticide și alte astfel de substanțe nocive.

De ce conteaza?

Pesticidele și îngrășămintele chimice și sintetice sunt dăunătoare atât pentru adulți cât și pentru copii. Când copiii mici consumă astfel de alimente, substanțele chimice se absorb foarte ușor în tractul lor digestiv încă în curs de dezvoltare. Acestea blochează absorbția nutrienților vitali care îi fac pe micuții noștri să devină copii și adulți  sănătoși.
Copiii care sunt expuși în mod regulat și constant la alimente convenționale pline de pesticide au un IQ mai scăzut și prezintă un risc ridicat de a dezvolta probleme de comportament, cum ar fi ADHD. În plus, in timp pot dezvolta boli grave.

Alimentele bio sunt mai bogate în nutrienți

Alimentele organice sunt mai bogate în nutrienți esențiali și oferă o hrană mai bună copiilor mici în perioada de formare, aceștia având șanse mai mari să dezvolte o bună imunitate și sănătate.

Alimentele bio sunt mai gustoase

Se știe că aditivii, aromele sintetice, zaharuri adăugate   îi fac pe copii hiperactivi și pot provoca probleme de sănătate. Alimentele organice, bio sunt gustoase fără acești aditivi și ajută copiii să aprecieze aromele, gustul natural.
 

DE CE COSMETICE BIO PENTRU COPII

Pielea bebelușilor este mult mai permeabilă decât a adulților și cum pielea este cel mai mare organ al corpului tău, organismul lor absoarbe toate ingredientele nocive sau benefice. Cu cât ingredientele sunt mai simple, cu atât este mai puțin probabil ca pielea bebelușului să se irite..
Multe ingrediente sintetice din produsele de îngrijire a pielii acționează ca „perturbatori endocrini” copiii fiind deosebit de sensibili la astfel de substanțe.
Produsele organice din industria de îngrijire a pielii conțin ingrediente care au fost cultivate fără îngrășăminte sintetice sau pesticide, acestea fiind puternic legate de provocarea anumitor tipuri de cancer și a altor boli autoimune din organism.

În concluzie, este important să oferim copiilor o alimentație echilibrată, care să conțină macronutrienți și, nu în ultimul rând, să le oferim produse bio pentru copii. De ce să nu-i oferim un piure de fructe biolapte praf fără lactoză sau cereale bebeluși din ingrediente certificate ecologic?
În magazinul nostru găsiți o varietate de produse bio copii: șampon bio copii, cremă protecție solară bebeluși, pastă de dinți bebeluși cu fluor și fără fluor, periuța de dinți bebeluși din bambusscutece eco. Toate aceste produse au la bază ingrediente naturale certificate ecologic și putem fi siguri că au un impact pozitiv asupra dezvoltării lor.
 
 

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!