Fara LACTOZA

Afiseaza: 1-21 din 514 produse

 Filtre

PRODUSE FĂRĂ LACTOZĂ 


Din păcate numarul copiilor alergici crește de la an la an și în topul alimentelor alergizante este laptele de vacă. Nu trebuie confundată însă alergia la lapte cu intoleranța la lactoză, fiind două afecțiuni diferite.

Alergia la proteina din lapte – se datorează unui raspuns imun eronat la proteina din laptele de vacă, fiind cea mai des întâlnită alergie.

Intoleranța la lactoză nu implică sistemul imunitar și reprezintă incapacitatea sistemului digestiv de a digera zahărul din lapte (lactoză).

În ambele cazuri trebuie evitat consumul produselor pe bază de lapte, persoanele afectate fiind nevoite să găsească înlocuitori pentru o dietă variată.

Din fericire există multe variante la produsele care conțin lapte, unul din cel mai căutate produse fiind laptele fără lactoză, fără urme de lapte de vacă sau laptele vegetal. Acesta se găsește în magazinul BIOVEG sub forma de lapte praf pentru bebeluși, ce are la bază cereale și leguminoase : orez, mei, mazăre, alge marine,  nucă de cocos, migdale. De asemenea avem și lapte lichid vegetal: lapte de migdale bio bogat în protein vegetale, lapte de orez ecologic ce înlocuiește cu succes laptele de vacă, lapte de soia de asemenea bogat în protein ideal de folosit în diverse rețete.

Copiii alergici în special si, aș adăuga, si adulții doresc să poată consuma o ciocolată sau alte dulciuri fără lapte. Aici le găsești pe toate acestea, fiind selectate astfel încât să nu conțină nici măcar urme de lapte.
 

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!