Miere de Manuka

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Mierea de Manuka- medicament natural

Mierea de Manuka este un tip de miere originară din Noua Zeelandă, produsă de albinele care polenizează floarea Leptospermum scoparium, cunoscută sub denumirea de tufă de manuka.
Ceea ce o diferențiază de mierea tradițională este conținutul de metilglioxalul, ingredientul activ responsabil pentru binecunoscutele efecte antibacteriene. În plus, mierea de manuka are beneficii antivirale, antiinflamatoare și antioxidante.
 

Calmează durerile de gât în cazul virozelor și răcelilor

Dacă suferiți de dureri în gât, mierea de Manuka vă poate ajuta să să luptați cu infecția ce a produs durerea. Mierea de Manuka poate reduce inflamația, atacând bacteriile dăunătoare ce provoacă inflamația și durerea și având în același timp un efect calmant.
Un studiu a constatat că mierea a fost la fel de eficientă în calmarea tusei.
 

Ajută la vindecărea rănilor

Din cele mai vechi timpuri, mierea a fost folosită pentru a trata rănile și arsurile, în SUA fiind chiar aprobată de FDA ca opțiune pentru tratamentul rănilor.
Prin proprietățile sale antibacteriene și antioxidante, mierea de manuka poate îmbunătăți vindecarea rănilor, amplifica regenerarea țesuturilor și chiar reduce durerea la pacienții care suferă de arsuri. Mai mult, mierea de Manuka poate ajuta la vindecarea ulcerelor diabetice.
Folosirea Mierii de manuka pe răni și infecții poate ajuta la prevenirea  infecțiilor rezistente la bacterii.
 

Menține sănătatea orală

Mierea de Manuka reduce bacteriile orale nocive ce pot provoca formarea plăcii bacteriene, inflamația gingiilor și cariile dentare, menținând active bacteriile benefice. Pentru o bună sănătate orală este recomandată mestecarea sau suptul mierii de Manuka.
 

Ajută la prevenirea ulcerului gastric

Mierea de Manuka, prin proprietățile sale antibacteriene poate ajuta la tratarea ulcerelor gastrice cauzate de Helicobacter pylori.
 

Îmbunătățește simptomele digestive asociate Sindromul intestinului iritabil.

Acestea includ constipație, diaree, dureri abdominale și mișcări neregulate ale intestinului. Cercetătorii au descoperit că consumul regulat de miere de Manuka poate ajuta la reducerea acestor simptome, dovedindu-se că mierea de Manuka are efect antioxidant și antiinflamator . De asemenea, s-a demonstrat că atacă tulpinile de Clostridium difficile, un tip de infecție bacteriană care provoacă diaree severă și inflamație a intestinului
 

Poate trata simptomele fibrozei chistice

Fibroza chistică este o boală ereditară caracterizată prin infecții la nivelul plămânilor, probleme digestive și alte organe. S-a demonstrat că mierea de Manuka combate bacteriile care provoacă infecții ale căilor respiratorii superioare.
 

Tratează acneea

Acneea este de obicei cauzată de modificări hormonale, de alimentația nepotrivită, stres sau apariția bacteriilor în porii înfundați.
Mierea de Manuka elimină bacteriile de pe piele, accelerând astfel procesul de vindecare a acneei. antibacteriene similare cu cele ale mierii manuka.
 

Este 100% sigură Mierea de Manuka?

 Pentru majoritatea oamenilor, mierea de manuka este sigură de consumat. Însă sunt anumite persoane care ar trebui să consulte un medic înainte de utilizarea acestora:

-         Persoanele cu diabet zaharat. Toate tipurile de mierea are un conținut ridicat de zahăr natural, afectând nivelul zahărului din sânge.

-        Cei alergici la miere sau albine. Cei alergici la alte tipuri de miere sau albine pot avea o reacție alergică după ingerarea sau aplicarea mierii de manuka.

-        Sugari. Nu este recomandată administrarea de miere copiilor mai mici de 1 an din cauza riscului de botulism infantile.
 

 
MGO reprezintă -  indică nivelul de activitate antibacteriană prin măsurarea nivelului de metilglioxal (MGO) din miere. Nivelul MGO indică puterea antibacteriană : MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ şi MGO 550+.

 

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!