Paste fara gluten

Afiseaza: 1-21 din 37 produse

 Filtre

Paste fără gluten - Gama de produse cu ajutorul căreia veți putea respecta o dietă, fără a face compromisuri prea mari

Respectarea unei diete poate reprezenta o adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Înlocuirea produselor cu care suntem obișnuiți cu alte variante mai sănătoase nu este tocmai ușor de realizat, îndeosebi pentru gurmanzi. Un număr mare de persoane consideră mâncarea mai mult decât o necesitate de care are nevoie organismul pentru a supraviețui și a-și lua doza de energie, nutrienți, proteine, vitamine și minerale. Gurmanzii sau pasionații de gastronomie au tendința de a asocia procesul de preparare a mesei cu o artă, iar rezultatul acesteia cu o capodoperă. De aceea, pentru ei poate fi mult mai dificilă tranziția către un regim de viață mai sănătos.

Pastele fără gluten – o soluție eficientă pentru cei care țin o dietă

Printre cele mai iubite rețete din întreaga lume sunt fără doar și poate cele italiene, însă pe cât sunt de gustoase, pe atât pot fi de dăunătoare. Pastele sunt extrem de îndrăgite și consumate la nivel global, însă volumul mare de calorii și grăsimi, dar și procentul crescut de gluten, ne pot afecta sistemul digestiv și ne pot aduce kilograme în plus.
Fiindcă pastele reprezintă unul dintre preparatele la care este extrem de greu să renunțăm atunci când ținem o dietă sau luăm hotărârea de a respecta un regim de viață mai sănătos, am căutat alternative care se pot utiliza în consumul zilnic. Acestea sunt reprezentate de pastele fără gluten. Vă punem la dispoziție o multitudine de variante precum spirelli din năut, spaghetti din orez integral, spirelli din linte roșie, penne din porumb și orez sau fusilli din mazăre verde, alături de o gamă foarte variată de produse de înaltă calitate care merită să se regăsească în cămara oricărei persoane.

Ce fel de produse sănătoase mai puteți introduce în dieta dumneavoastră?

Alături de pastele fără gluten puteți găsi și alte produse pe care le-am selectat cu grijă pentru a vă putea ajuta să preparați mese delicioase și sănătoase. Printre acestea se enumeră tăițeii dietetici, orezul sau cous cous-ul din porumb. Toate acestea pot fi introduse în dietă, fără să vă mai faceți griji asupra numărului de calorii sau al altor pericole pe care le pot aduce alte alimente odată consumate.
Cu ajutorul produselor pe care le puteți găsi și achiziționa din această categorie, puteți prepara o multitudine de rețete savuroase, inspirate atât din gastronomia europeană, cât și din cea asiatică. Astfel, veți putea diversifica ușor meniurile, chiar dacă țineți dietă. În plus, aceste produse sunt bio, vegetale, sunt bogate în proteine, au un indice glicemic scăzut și vă pot oferi senzația de satietate pe care o căutați, fără să vă aducă kilograme în plus.
Aveți grijă de sănătatea și silueta dumneavoastră prin adoptarea unui regim de viață sănătos. Alegeți produsele preferate din gama noastră de paste fără gluten și preparați-vă rețete delicioase. În această manieră, dieta dumneavoastră nu vă mai părea o provocare atât de grea. Cu timpul, starea dumneavoastră de sănătate va fi îmbunătățită, iar numărul de kilograme poate scădea considerabil.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!