Faina, gris fara gluten

Afiseaza: 1-21 din 49 produse

 Filtre

Făina, griș fără gluten - Alegeți făina noastră pentru un produs fără gluten de top


Făina este un ingredient indispensabil din nenumărate rețete, de la pâine la deserturi, sosuri sau paste. Deoarece majoritatea acestor produse sunt făcute din grâu sau derivatele acestuia, poate fi dificil pentru cei care trebuie să urmeze, din diferite motive, o dietă fără gluten.

Cele mai sănătoase alegeri alimentare

Dacă aveți alergie sau intoleranță la această proteină, va trebui să renunțați la făina de grâu, orz, secară și nu numai pentru că va fi necesar să verificați întotdeauna ingredientele enumerate pe ambalaj. De asemenea, dacă vă place să faceți pâine și deserturi acasă, trebuie să găsiți alternative la clasica făina de grâu.

Cele mai folosite si atractive produse de pe piață

Făina integrală de hrișcă este un ajutor dovedit în tratamentul hipertensiunii arteriale și poate ajuta la întărirea vaselor de sânge. Aceasta nu este derivată din culturi modificate genetic și o puteți mânca cu încredere. Se folosește în amestecuri pentru pâine, vafe, clătite, prăjituri și brioșe, motiv pentru care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui bucătar.
Folosită în bucătăria indiană de sute de ani, făina de năut este făcută din năut uscat și măcinat și poate fi folosită cu succes ca înlocuitor al făinii albe de grâu într-o varietate de rețete. Este, de asemenea, un înlocuitor grozav pentru făina de soia și poate fi folosit pentru a îngroșa sosuri și supe sau tocane, iar atunci când se prepară prăjituri sau chiftele se poate alege pentru a face pâini cu arome bogate.
Făina de cocos este o altă opțiune pe care oricine merită să o aibă în vedere, și reprezintă o sursă foarte bună de zinc. Merită amintită și făina de orez care conține nu doar fibre și proteine, ci și minerale și vitamine, iar aceasta este foarte bună la copt și preparat numeroase rețete.
De asemenea, nu lipsește făina de porumb în dieta românească, deoarece este fără gluten, disponibilă sub formă de granule fine sau tari și potrivită pentru mămăligă, tortilla, brioșe și nu numai.
Faina de SORIZ fără gluten este extrem de apreciată, sorgul fiind a cincea cea mai cultivată cereală din lume. Este o cereală fără gluten, naturală, iar faina obţinută prin măcinarea boabelor de sorg este folosită ca ingredient în prepararea produselor fără gluten.
În cadrul magazinului nostru online vă așteaptă o gamă foarte variată de produse de înaltă calitate pe care merită să le descoperiți. Toate acestea sunt accesibile din punct de vedere financiar și deschid porțile către o viață mai sănătoasă, lipsită de probleme.

Avantajele Bioveg

Viziunea echipei noastre Bioveg este că prin promovarea alimentelor sănătoase fără gluten și a celor fără alergeni, nu numai că putem îmbunătăți sănătatea consumatorilor, dar vom fi și unul dintre factorii pozitivi pentru îmbunătățire. Dorim să contribuim la o lume mai bună, devenind mai conștienți de ceea ce mâncăm, de oportunitățile care există în cămara tuturor și de a oferi idei pentru o alimentație sănătoasă și delicioasă. Vă despart doar câteva click-uri de cele mai bune produse care nu au cum să lipsească din planul vostru alimentar zilnic, fiind mai simplu și mai comod ca niciodată să ajungeți la exact cele pe care vi le doriți. Care sunt produsele voastre preferate de la noi?

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!