Făina, mixuri făina, griș

Afiseaza: 1-21 din 127 produse

 Filtre

GĂTEȘTE ACASĂ CU FĂINĂ BIO!


În încercarea nostră de a ne proteja de efectele negative ale aditivilor, conservanților conținuți de toate produsele de panificație, cea mai bună soluție este să pregătim pâinea, biscuiții, prăjiturile în casă. Putem astfel controla ingredientele și ne putem asigura că produsul finit este organic, dacă asta dorim.
În ultimii ani a devenit o necesitate existența unor variante la făina de grâu cu gluten. S-a mărit incidența alergiilor, intoleranțelor și în plus, controversele vizavi de efectele negative ale glutenului asupra sănătații au crescut, mulți alegând să nu consume gluten.
Astfel varietatea de făinuri fără gluten, mixuri de făină fără gluten, grișuri fără gluten a crescut: făina de migdale pentru bunatați keto si prăjituri delicioase, făina de cocos pentru o aromă minunată, făina de hrișca bio, făina de soriz, făina de ovăz si făina de orez  ca înlocuitor de succes al pâinii clasice, făina de teff, făina de porumb, mix de făină fără gluten, griș de orez, griș de hrișca..și lista poate continua, combinațiile și variantele fiind nenumarăte.
Nici cei care consumă gluten, cei care doresc variante Bio, integrale, nu sunt uitați: făina integrală de grâu, făina albă de grâu, făina spelta, griș integral , făina de secara.

Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!