Făina, mixuri făina, griș

Afiseaza: 1-21 din 193 produse

 Filtre

GĂTEȘTE ACASĂ CU FĂINĂ BIO!

Deși poate pare complicat să faci o pâine sau o prăjitura, iată câteva motive pentru a face pâine și prăjituri în casă:

Este mai sănătos să-ți pregătești singur pâinea cu făină bio

Când vă faceți propria pâine, aveți controlul asupra ingredientelor. Pâinea cumpărată din magazin are o  listă lungă de ingrediente, cum ar fi bromatul de potasiu, uleiul parțial hidrogenat  și alți potențiatori, conservanți care prelungesc durata de valabilitate. Dacă doriți să fiți  sănătos,  puteți crea propriile pâini bogate în  ingrediente nutritive. Aportul de fibre, de vitamine este indiscutabil mai mare decât al produselor din comerț.

Pâinea și prăjiturile făcute în casă cu făină bio sunt mai gustoase

Fructele și ierburile proaspete pot aroma pâinea făcută de dvs, putând încerca o multitudine de rețete. Pâinea făcută în casă chiar și simplă este mult mai gustoasă, în special dacă se folosesc produse bio.

Poti consuma pâine chiar dacă ești alergic sau ești la dietă

Prin varietatea mare de făină bio fără gluten sau de făină low carb se pot crea o multitudine de rețete de prăjituri și pâine. Produsele fără gluten vor fi reușite dacă se folosesc însă anumite combinații de ingrediente, combinații pe care le poți găsi pe blog AICI.

Gătitul, lucrul cu coca te relaxează

S-a constatat că pregătitul pâinii, prăjiturilor, coacerea are  valoare terapeutică, ajutând la ameliorarea depresiei și anxietății. Aceasta poate fi de asemenea o terapie pentru întreaga familie dacă îi implicați și pe ceilalți membri în procesul de pregătire al produsului.

Pâine gătită în casă este mai ieftină

La un scurt calcul, pe lângă calitatea mult mai bună, pâinea pregătită în casă este mult mai ieftină, mai ales dacă calculăm costul ingredientelor la gramaj ( pâinea cumpărată este voluminoasă, fără consistență).

O masă tradițională a românului conține fără îndoială  pâine și prăjituri create din făina din grâu. În timp însă  accesul la informație, dorința oamenilor de a mânca mai sănătos au făcut să scadă consumul de pâine din făina de grâu, mulți alegând să elimine complet acest ingredient din alimentația lor. Motivul? Pentru a scade cantitatea de carbohidrați simpli, pentru că unii consideră că glutenul este un aliment inflamator ce face rău pe termen lung, pentru a crește aportul de legume, fructe, proteine și din păcate pentru ca tot mai multe persoane sunt fie alergice fie au intoleranță la gluten.

Piața însă s-a adaptat și pe lângă clasica făină de grâu a apărut făina bio creată din diverse cereale. Astfel varietatea de făină bio fără gluten, mix de făină fără gluten, griș fără gluten a crescut: făina de migdale pentru bunatați keto si prăjituri delicioase, făina de cocos pentru o aromă minunată, făina de hrișca bio, făina de soriz, făina de ovăz si făina de orez  ca înlocuitor de succes al pâinii clasice, făina de teff, făina de porumb, mix de făină fără gluten, griș de orez, griș de hrișca..și lista poate continua, combinațiile și variantele fiind nenumarăte.
Nici cei care consumă gluten, cei care doresc variante Bio, integrale, nu sunt uitați: făina integrală de grâu, făina albă de grâu, făina spelta, griș integral , făina de secara.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!