Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina integrala de spelta. Provine din agricultura ecologica Demeter.
Utilizati faina de spelta integrala pentru toate produsele de copt sanatoase, cum ar fi paine si chifle, prajituri sarate.
Reteta: paine integrala de spelta
Ingrediente: 500g faina integrala de spelta, 10 g sare, 10 g drojdie proaspata, 350 ml apa (calda)
Mod de preparare: se framanta faina integrala de spelta cu ingredientele ramase intr-un bol si se lasa acoperit la loc cald pentru crescut circa 60 de minute. Apoi se framanta din nou, se modeleaza o paine lunga si se pune intr-o tava unsa cu unt. Se acopera si se lasa la crescut la loc caldut inca 30-45 de minute. Preincalziti cuptorul la 220°C. Ungeti painea cu putina apa si coaceti pe raftul din mijloc aproximativ 45 de minute.
Alergeni: spelta
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1457 Kcal: 348 Grasimi: 1,7g Acizi Grasi Saturati: 0,3g Glucide: 60,3g Zaharuri: 0,7g Proteine: 17,0g Sare: <0,01g