Durata de livrare: 2 - 5 zile
56% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 9% faina integrala de ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, proteine de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*. *provin din agricultura ecologica.
Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz
Mod de preparare cu drojdie:
Alergeni: ovaz
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|susan|telina
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1511 Kcal: 361 Grasimi: 5,0g Acizi Grasi Saturati: 0,9g Glucide: 64g Zaharuri: 0,9g Fibre: 7,9g Proteine: 10g Sare: 1,9g