Mix pentru chec cu ciocolata fara gluten

Biovegan
nou
31,96 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Cod Produs: 10204 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

zahar brut din trestie de zahar*, faina de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % cuvertura ciocolata amaruie*¹ (masa de cacao*³, zahar*, unt de cacao*³), 7,1 % pudra de cacao*³, agent de afanare: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu²; agent de ingrosare: guma din seminte de roscove*; sare, emulgator: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de ingrosare: guma de guar*. *provin din agricultura ecologica. ³certificat Rainforest Alliance, ²piatra vinului,¹.

Amestec bio de copt pentru chec de ciocolata suculent cu extra multe chipsuri de ciocolata. Chec-ul nostru de ciocolata ofera momente de fericire cu ciocolata vegana si fara gluten.

Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:

  • 300 ml bautura din soia
  • 100 g margarina moale
  • tava pentru paine (20-25 cm)
  • mixer manual cu tel

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C cu aer circulant sau caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt.

Pune amestecul de copt cu bautura de soia si margarina intr-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mana prevazut cu tel, amestecati totul pentru scurt timp la viteza mica. Apoi continuati sa bateti timp de 2 minute la cel mai inalt nivel pana cand amestecul devine cremos si pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.

Coaceti chec-ul de ciocolata pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C caldura sus/jos. La sfarsitul timpului de coacere, testati starea de coacere cu o tija de lemn in mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.

Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Sfat: puteti pregati tortul de ciocolata si cu alte bauturi vegetale. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci cand utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.

Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|soia

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1404

Kcal: 335

Grasimi: 16g

Acizi Grasi Saturati: 7,7g

Glucide: 43g

Zaharuri: 22g

Fibre: 2,7g

Proteine: 4,0g

Sare: 0,65g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!