Durata de livrare: 2 - 5 zile
gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demter.
Preparare usoara si rapida in doar 5 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta.
Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat.
Pregatire:
Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar, adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute.
Intrebuintare:
Preparare simpla si rapida, pentru mamaliga, fierturi si paturi de mamaliga.
Urme de alergeni: cereale|gluten
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1532 Kcal: 361 Grasimi: 2,2g Acizi Grasi Saturati: 0,5g Glucide: 77g Zaharuri: 0,9g Fibre: 2,4g Proteine: 7,0g Sare: <0,01g