Durata de livrare: 2 - 5 zile
zahar (zahar din trestie de zahar°, zahar integral din trestie de zahar°), lapte praf integral 19%, unt de cacao°, migdale 12%, masa de cacao°, ulei de floarea-soarelui, emulgator: lecitina de floarea-soarelui, boabe de Tonka, vanilie Bourbon. Provin din 100% agricultura ecologica. ° certificat Hand in Hand HIH.
Placere cu adevarat exotica! Ciocolata bio cu lapte integral care se topeste usor, umpluta cu crema fina de lapte de migdale, rafinata cu aroma dulce-florala a boabelor de Tonka. Ciocolata Rapunzel imbina cea mai buna traditie de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din agricultura ecologica.
In plus fata de materiile prime selectate, conching-ul este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor masei cacao, intr-un proces pas cu pas, si confera ciocolatei finetea si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Alergeni: lapte|migdale
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|soia
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 2389 Kcal: 573 Grasimi: 37g Acizi Grasi Saturati: 17g Glucide: 49g Zaharuri: 47g Fibre: 2,5g Proteine: 8,5g Sare: 0,18g