Gelatina vegana incolora fara gluten

Biovegan
nou
13,44 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 14487 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

agar agar*, amidon din cartofi*, faina arorut*, agent de acidifiere: tatrat de potasiu¹. *provin din agricultura ecologica. ¹piatra vinului.

Reteta deosebita a glazurii de tort Biovegan fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta.

Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se mai amesteca din cand in cand. Se lasa timp de aprox. 10 minute la racit pana devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).


Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|soia

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1151

Kcal: 274

Grasimi: <0,5g

Acizi Grasi Saturati: <0,1g

Glucide: 55g

Zaharuri: <0,5g

Fibre: 27g

Proteine: <0,5g

Sare: 0,06g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!