Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Gramaj: 200 ml Producator: La Mandorle Descriere produs: acest Lapte de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave. Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu. Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica ! O bautura perfecta in orice moment al zilei. Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul recomandat mediu de Calciu 94 kcal (410kj). Ingrediente: Apă de izvor, migdale parțial degresate* 5% obținute din 8% migdale întregi (Sicilia și/sau Spania), ciocolată* pudră 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, alge Lithothamnium Calcareum** 0,43%, agent de îngroșare : faina de seminte de roscove*, extract de vanilie*. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.
Scrie un review