Durata de livrare: 2 - 5 zile
gris de porumb* 66%, faina de orez * 9%, faina de hrisca * 9%, zaharul brut din trestie*, faina de amarant *, faina de quiona *, sare de mare.*provin din agricultura ecologica.
Cu acest amestec bio de baza crocanta, oricine isi poate prepara musli-ul preferat, poate adauga nuci, fructe, bucati de ciocolata etc. asa cum doresc. De asemenea, potrivit ca baza pentru amestecarea gustarilor fara gluten.
Micul dejun bio crocant contine bile si fulgi din cereale, fara gluten, porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca.
Cu acest amestec de baza crocant, fiecare isi poate amesteca musliul personal cu nuci, fructe, bucati de ciocolata etc., daca doriti. De asemenea potrivit ca baza pentru amestecarea gustarilor fara gluten.
Micul dejun crocant fara gluten cu 3 cereale bio a fost primul muesli fara gluten din gama noastra de mori. Dateaza din cand nu aveam fulgi de ovaz fara gluten. Fulgii de porumb, bilele de quinoa, fulgi de hrisca si amarant nu contin gluten. Amestecam fulgii crocanti extrem de atent, astfel incat sa nu se rupa si musliul sa ramana fara gluten
Caracteristici generale
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
Particularitati: Micul dejun Bauckhof Knusper 3-Grain contine bile si fulgi din boabe fara gluten porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca.
De fabricatie: Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate fara gluten in laboratorul fabricii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiac cu analiza a glutenului. Bauckhof Knusper Breakfast 3-Grain este potrivit pentru nutritia fara gluten pentru boala celiaca si sprue.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: Spicul de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1584kj Kcal: 373kcal Grasimi: 1.8g Acizi Grasi Saturati: 0.3g Glucide: 79.5g Zaharuri: 7.2g Fibre: 2.6g Proteine: 8.5g Sare: 1.5g
Urme de alergeni: fructe cu coaja tare, nuci, susan
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.