Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN 800 g

Bauck Hof
28,92 RON
Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 524979 Ai nevoie de ajutor? 0752210771
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

amidon de porumb*,faina de orez*,faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, faina integrala de orez*.

*provin din agricultura ecologica.

Amestec de faina fara gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturide biscuiti si aluaturi fragede.

Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.

Reteta de baza pentru un aluat de biscuit: 100g mix de
faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon 4 oua.Se bate albusul de la ou cu sare cu ajutorul unui tel,si se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare. Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca. Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si care se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou.Deasemenea se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou amestecandu-se in continuare.Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil an fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180*C timp de 10-12 minute.

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1463

Kcal: 345

Grasimi: 0.4g

Acizi Grasi Saturati: 0.1g

Glucide: 81,2g

Zaharuri: 0.1g

Fibre: 4.2g

Proteine: 1.9g

Sare: 0.01g

Urme de alergeni: soia

Scrie un review


Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!