fulgi de ovaz* integrali fara gluten 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar
*provin din agricultura ecologica.
Paine de ovaz fara gluten - rapida si usoara!
Se adauga doar apa si drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de paine
Ca paine integrala, painea noastra de ovaz fara gluten este bogata in fibre, precum si deosebit de usoara si suculenta.
Mixul nostru de coacere pentru paine de ovaz fara gluten reuseste atat in pregatirea clasica, cat si in masina de fabricare a painii.
Pregatirea masinii de prajit (Atentie: preparare cu drojdie)
apoi se adauga primii 475 ml de apa calda, se amesteca continutul si 1 pachet de drojdie uscata in recipientul de coacere. Daca este posibil, coaceti in programul rapid la nivelul "intunecat". In timpul procesului de framantare, scoateti aluatul de 2-3 ori de pe margini cu o spatula astfel incat sa se amestece omogen.
Fara gluten:
Ovazul acestui produs este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea, ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si ovaz fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si gradual intr-o dieta fara gluten.
Alergeni: ovaz
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1508 Kcal: 357 Grasimi: 5.3g Acizi Grasi Saturati: 1.0g Glucide: 61g Zaharuri: 1.0g Fibre: 8.3g Proteine: 12g Sare: 1.9g
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!