Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN

BauckHof
25,12 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 524935 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi de ovaz* integrali fara gluten 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar. *provin din agricultura ecologica.

Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN - rapida si usor de preparat! Se adauga doar apa si drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de paine

Ca paine integrala, painea noastra de ovaz fara gluten este bogata in fibre, precum si deosebit de usoara si suculenta.

Aceasta paine de ovaz robusta cu fulgi de ovaz bio si faina de orez integrala de la Bauckhof Mühle este o paine clasica cu drojdie integrala. Asiguram o calitate fara gluten cu analize extinse in laboratorul fabricii. Fiecare lot de ovaz este verificat de mai multe ori de la camp la punga. Daca sunteti sensibil la gluten, o dieta fara pesticide este deosebit de importanta si contribuie la ameliorarea generala.

Amestecul organic de coacere a painii de ovaz functioneaza bine in masina de paine sau in tava. Cu acest amestec de copt se pot face variatii delicioase cu nuci si seminte sau ca paine crocanta.

Particularitati: Folosim fulgi de ovaz fara gluten doar pentru painea noastra de ovaz fara gluten. Fulgii de ovaz fara gluten nu contin contaminari cu cereale care contin gluten in cultivare, transport si prelucrare. Analizam fiecare lot si garantam

Sfat: Painea va avea o suprafata deosebit de atractiva daca puneti un vas rezistent la cuptor cu putina apa clocotita in cuptor cand il coaceti. 6. Lasati-l sa se raceasca: scoateti painea din tigaie imediat dupa coacere si lasati-o sa se raceasca pe un raft de sarma inainte de taiere.
De fabricatie: Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate fara gluten in laboratorul fabricii dupa productie si ambalare si sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiac cu analiza a glutenului. Painea de ovaz Bauckhof este potrivita ca dieta fara gluten pentru boala celiaca.

Alte note: In Bauckhof Mini-Mühle sunt macinate numai materii prime fara gluten.

Indulcire: neindulcit
Tipul de sare: sare de mare

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1508

Kcal: 357

Grasimi: 5.3g

Acizi Grasi Saturati: 1.0g

Glucide: 61g

Zaharuri: 1.0g

Fibre: 8.3g

Proteine: 12g

Sare: 1.9g

Urme de alergeni: fructe cu coaja tare, nuci, susan

Alergeni: ovaz

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!