Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de grau**70%, faina de secara**, panco din faina de grau*5%( faina de grau*, sare, drojdie*), praf de aluat de secara*( faina integrala de secara), sare gema. *provin din agricultura ecologica. **provin din agricultura Demeter.
Painea taraneasca Backer cu crusta s-a obtinut in urma imbunatatirii retetei de paine taraneasca Demeter. Aceasta paine este mai crocanta, gustul proaspat se pastreaza chiar si in a treia zi fiind suculenta. Acest produs nu contine adaosuri, este fara gluten, vegan, vegetarian, fara lactoza si fara adaos de zahar. Painea are un miez aerisit si crusta se datoreaza fainii de secara si de grau, fiind un produs calitativ certificat Demeter iar modul de preparare nu este unul complicat, fiind simplu de pregatit si obtinut.
Alergeni: grau|secara
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|gluten|lupin|mustar|nuci|soia|susan
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1411 Kcal: 333 Grasimi: 1,4g Acizi Grasi Saturati: 0,3g Glucide: 67g Zaharuri: 0,9g Fibre: 5,6g Proteine: 10g Sare: 1,9g