Terci cu ovaz si fructe FARA GLUTEN 400 g

BauckHof
25,78 RON
Momentan indisponibil
Cod Produs: 975666 Ai nevoie de ajutor? 0752210771
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi de ovaz** integrali fara gluten 75%, fructe uscate* 23% (stafide**, bucati de curmala*, bucati de caise**, bucati de smochine**, bucati de merisoare*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*).
*provin din agricultura ecologica
**provin din agricultura biodinamica (DEMETER)

Amestec de fulgi de ovaz bio si fructe fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald. Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.

Un amestec armonios de fulgi de ovaz macinati si intregi usor de preparat. In plus este cremos si desigur dulce datorita curmalelor,smochinelor si a caiselor. Terciul se poate servi dupa gust si cu smantana, iaurt, fructe sau nuci. La nevoie chiar si indulcit cu zahar, sirop de sfecla, miere, suc de agave sau sirop de artar.

Un terci de fructe dulci dar neindulcit. Natura aduce suficienta dulceata curmalelor, smochinelor, sultanelor si caiselor. Am rafinat amestecul cu seminte de in auriu ecologic si bucati de afine rosii. Am lasat deoparte merele. Fulgii de ovaz macinat asigura o consistenta optima, fulgii intregi amestecati cu acesta confera inima ideala.

Ovaz fara gluten
Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea, pentru ca structura de proteine ​​din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.

Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:

  • ovazul contine in mod natural vitamina B1
  • continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
  • ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz

Colesterol-dieta constienta cu ovaz
Ovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte. O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g). O dieta variata si echilibrata, precum si un stil de viata sanatos, cu exercitii suficiente, sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.

Indulcire: neindulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: demeter
Alte criterii de calitate si etichete: FairBio Verein, Glutenfrei Ähre der DZG, societatea vegana

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1498

Kcal: 355

Grasimi: 6.0g

Acizi Grasi Saturati: 0.9g

Glucide: 59g

Zaharuri: 14g

Fibre: 9.9g

Proteine: 11g

Sare: 0.02g

Folic: 69,1 µg

Betaglucan: 3,0g

Urme de alergeni: fructe cu coaja tarenuci susan

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!