Durata de livrare: 2 - 5 zile
fulgi de ovaz** integrali 83%, fulgi de ciocolata* neagra 12%( zahar* brut din trestie, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), boabe de cacao*, quinoa expandata, amaranth expandat.
*provin din agricultura ecologica
**provin din agricultura biodinamica (DEMETER)
Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cu ciocolata calda. Ovazul ecologic este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Ovaz fara gluten
Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea, pentru ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:
Colesterol - dieta constienta cu ovaz
Ovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte. O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g).
O dieta variata si echilibrata, precum si un stil de viata sanatos, cu exercitii suficiente, sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1654 Kcal: 393 Grasimi: 10,2g Acizi Grasi Saturati: 7,5g Glucide: 58,4g Zaharuri: 7,5g Fibre: 9,5g Proteine: 12,3g Sare: 0,04g Fier: 2,49mg 18% DZR Magneziu: 95mg 25% DZR Vitamina B1: 0,38mg 35% DZR
Urme de alergeni: fructe cu coaja tarenuci, susan, soia, lapte
Alergeni: ovaz
Scrie un review