Conopidă gratinată- rețetă keto

Conopidă gratinată- rețetă keto

Conopida este una dintre cele mai consumate legume din această perioadă și este acceptată și în dieta ketogenică. Tocmai de aceea, ne-am gândit că aceasta ar putea deveni o cină delicioasă!

Vă invităm să o încercați!  

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 185 de grade. Rupeți conopida în bucăți mici și fierbeți-le timp de 5 minute în apă cu sare, apoi lăsați-le la scurs.
  2.  Amestecați într-un castron împreună smântâna, oul, amestecul harissa și brânza cheddar rasă. Adăugați colagenul cu ulei MCT.
  3. Puneți baconul la prăjit într-o tigaie încinsă. Între timp, puneți conopida într-o tavă de copt și turnați peste aceasta amestecul obținut anterior și baconul prăjit. Presărați peste aceasta un strat de brânză rasă.
  4. Se pune tava la copt timp de 15-20 de minute sau până conopida devine aurie.
  5. Scoateți tava din cuptor  și presărați ulei MCT și arpagic peste aceasta.

Poftă bună!

Valori nutriționale:

  • Calorii: 936,7 kcal
  • Grăsimi: 77,7 g
  • Glucide: 8,8 g
  • Glucide nete: 4,7 g
  • Proteine: 49,35 g

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!