Viata in verde viu

Beneficiile consumului de turmeric
Beneficiile consumului de turmeric
Pentru un singur ingredient, turmericul are o multitudine de beneficii, pe termen lung având o influență evidentă asupra sănătății. Vă prezentăm 5 efecte benefice pe care acest condiment le poate avea asupra corpului tău, fiind ideal de inclus în alimentația zilnică. Turmericul sau curcuma (Curcuma longa), condimentul galben strălucitor folosit în Asia de secole, în ultimele decenii a devenit foarte popular,... Citeste mai mult
Surse naturale de probiotice
Surse naturale de probiotice
Ați auzit de bacterii bune? Acestea sunt probioticele care se regăsesc la nivelul intestinelor și care sunt responsabile pentru absorbția nutrienților și pentru menținerea sistemului imunitar puternic. Microorganismele vii regăsite și în flora intestinală s-au dovedit a fi capabile să îmbunătățească sănătatea digestivă, să întărească sistemul imunitar și să reducă riscul de instalare a cancerului. O dietă... Citeste mai mult
Murăturile, ajutor pentru sănătate în sezonul rece
Murăturile, ajutor pentru sănătate în sezonul rece
Cum nu avem la îndemână tot timpul anului legume proaspete, murăturile sunt soluția ideală pentru ca organismul nostru să facă față tuturor microbilor. Iată câte beneficii îți pot aduce aceste alimente. Cea mai simplă, sănătoasă și recomandată rețetă estecompusă din apă şi sare. Fără nici un alt adaos, de tipul zahărului sau oțetului . O lingură de sare la un litru de apă, iar murăturile vor deveni... Citeste mai mult
10 sfaturi pentru menținerea sănătății în această toamnă
10 sfaturi pentru menținerea sănătății în această toamnă
Toamna este un anotimp de tranziție, de aceea este momentul perfect să ne concentrăm pe sănătatea și bunăstarea noastră. Pentru a avea o alimentație echilibrată și o sănătate fizică și mentală bună, secretul este în a ne adapta dieta la alimentele de sezon. La fiecare schimbare de sezon, energia corpului se dezechilibrează, ducând la anemie, îngrășare și scăderea imunității. Chiar dacă ne așteptăm ca organismul... Citeste mai mult
Gutuile. Beneficii pentru sănătate și întrebuințări mai puțin cunoscute
Gutuile. Beneficii pentru sănătate și întrebuințări mai puțin cunoscute
Cele mai aromate fructe ale sezonului, gutuile, sunt folosite încă din antichitate deoarece sunt bogate în nutrienți, conțin vitamine esențiale pentru buna funcționare a organismului și minerale importante pentru sănătate. Dar gutuile mai au și alte întrebuințări mai puțin cunoscute. Efectele pozitive ale gutuilor asupra sănătății sunt variate: influențează în mod pozitiv funcția ficatului și a sistemului... Citeste mai mult
Castraveții, legumele de care ai nevoie tot anul
Castraveții, legumele de care ai nevoie tot anul
Castraveții încă se află pe tarabe, pregătiți pentru fi înghesuiți în borcane și murați, pentru a fi savurați la iarnă. Atât cruzi, cât și murați, castraveții au multiple beneficii pentru sănătate. Este timpul să îi acordăm mai multă atenție acestui aliment datorită beneficiilor pe care le are asupra sănătății. Castravetele are o combinație de nutrienți care ne ajută să ne menținem... Citeste mai mult
Vinetele, nelipsite în bucătăria românească
Vinetele, nelipsite în bucătăria românească
Fructele și legumele sunt cele mai bune atunci când sunt cultivate și recoltate în anotimpurile lor naturale. Acum este sezonul vinetelor, aceste legume pline de savoare, cu o textură plăcută, și poate cel mai important, cu multe beneficii pentru sănătatea noastre. Cu toții știm cât de gustoasă este salată de vinete, dar putem testa și o mulțime de alte rețete. Fie că este vorba de zacuscă, ghiveci de legume sau vinete... Citeste mai mult
Alimente alcaline și acide - efecte asupra organismului
Alimente alcaline și acide - efecte asupra organismului
Dieta alcalină este sănătoasă și se bazează, în mare parte, pe fructe și legume și pe evitarea mâncării procesate. Însă și alimentele acide au un rol benefic și de echilibrare a pH-ului. Iată ce trebuie să știi despre alimentele alcaline și cele acide. Când discutăm despre o dietă alcalină, trebuie mai întâi de toate, să înțelegem ce înseamnă pH-ul (potențialul de hidrogen).... Citeste mai mult
VIDEO. „Better brain health”, documentarul care te va face să renunți la mâncarea nesănătoasă
VIDEO. „Better brain health”, documentarul care te va face să renunți la mâncarea nesănătoasă
„Better brain health” este un documentar care arată că mâncarea nesănătoasă duce la micșorarea creierului, la comportamente agresive, ne influențează deciziile și produce modificări îngrijorătoare în creier. DW Documentary, un canal de Youtube care aparține televiziunii germane Deutsche Welle, a lansat, în luna martie, un documentar care a pus pe tapet o problemă la care poate nu ne-am gândit... Citeste mai mult
Cele mai sănătoase surse de calciu (nu neapărat lactate)
Cele mai sănătoase surse de calciu (nu neapărat lactate)
În organism avem mai mult calciu decât orice alt mineral. Reprezintă o componentă importantă a oaselor și a dinților, are un rol important asupra sănătății inimii, funcției musculare și semnalizării celulare. De aceea este important să îi asiguri corpului tău cantitatea necesară de calciu. Cantitatea de calciu zilnic recomandată este de 1.000 mg pentru adulți între 19-50 de ani și 1.200 mg pentru femeile... Citeste mai mult

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!