BioVeg - Sfaturi si idei pentru tine!

Bomboane raffaelo fără zahăr, vegane
Bomboane raffaelo fără zahăr, vegane
Pentru că ne placem nuca de cocos și din când în când merităm să ne răsfățăm cu ceva dulce, v-am pregătit o rețetă de bomboane raffaelo fără zahăr, vegane, ce nu necesită coacere. Este un preparat rapid, ușor de făcut, cu ingrediente sănătoase! Vă invităm să o încercați! Ingrediente: 100 ml cremă de cocos 200g fulgi de cocos 35 migdale / alune 70ml sirop de arțar Fulgi de cocos extra... Citeste mai mult
Beneficiile consumului de turmeric
Beneficiile consumului de turmeric
Pentru un singur ingredient, turmericul are o multitudine de beneficii, pe termen lung având o influență evidentă asupra sănătății. Vă prezentăm 5 efecte benefice pe care acest condiment le poate avea asupra corpului tău, fiind ideal de inclus în alimentația zilnică. Turmericul sau curcuma (Curcuma longa), condimentul galben strălucitor folosit în Asia de secole, în ultimele decenii a devenit foarte popular,... Citeste mai mult
Surse naturale de probiotice
Surse naturale de probiotice
Ați auzit de bacterii bune? Acestea sunt probioticele care se regăsesc la nivelul intestinelor și care sunt responsabile pentru absorbția nutrienților și pentru menținerea sistemului imunitar puternic. Microorganismele vii regăsite și în flora intestinală s-au dovedit a fi capabile să îmbunătățească sănătatea digestivă, să întărească sistemul imunitar și să reducă riscul de instalare a cancerului. O dietă... Citeste mai mult
Paste cu brocoli și brânză
Paste cu brocoli și brânză
V-ați gândit până acum la această combinație de ingrediente delicioasă? Această rețetă este ideală pentru serile în care doriți să faceți rapid, sănătos și delicios. Vă invităm să o încercați! Ingrediente: 280g penne 280g broccoli tăiat bucăți 25g unt 25g făină simplă 300ml lapte de orez 1 lingură muștar 140g cheddar ras/brânză toffu Sare Piper Mod de preparare: Într-o... Citeste mai mult
Plăcintă de dovleac raw
Plăcintă de dovleac raw
Plăcinta de dovleac raw- este un desert pe care trebuie să îl încercați, ideal pentru atunci când doriți să mâncați ceva bun și sănătos. Pentru că acesta este sezonul dovlecilor, ar trebui să profităm cât de mult putem și să ne delectăm papilele gustative cu o rețetă raw ușor de pregătit. Ingrediente: Pentru cremă: 700 g dovleac 1 linguriță n ucșoară 1 linguriță scorțișoară 40 g semințe... Citeste mai mult
Murăturile, ajutor pentru sănătate în sezonul rece
Murăturile, ajutor pentru sănătate în sezonul rece
Cum nu avem la îndemână tot timpul anului legume proaspete, murăturile sunt soluția ideală pentru ca organismul nostru să facă față tuturor microbilor. Iată câte beneficii îți pot aduce aceste alimente. Cea mai simplă, sănătoasă și recomandată rețetă estecompusă din apă şi sare. Fără nici un alt adaos, de tipul zahărului sau oțetului . O lingură de sare la un litru de apă, iar murăturile vor deveni... Citeste mai mult
Chifteluțe din vinete cu paste zucchini
Chifteluțe din vinete cu paste zucchini
Noi iubim vinetele: coapte, în salată, într-o tocăniță și chiar în chifteluțe! Pentru că acesta este sezonul lor și pentru că le găsim ușor în orice piață sau le avem chiar în propria grădină, ne-am gândit să vă pregătim o rețetă de chifteluțe din vinete cu paste zucchini. Vă invităm să o încercați. Vă garantăm că este delicioasă! Ingrediente: 1 vânătă 4 căței de usturoi... Citeste mai mult
10 sfaturi pentru menținerea sănătății în această toamnă
10 sfaturi pentru menținerea sănătății în această toamnă
Toamna este un anotimp de tranziție, de aceea este momentul perfect să ne concentrăm pe sănătatea și bunăstarea noastră. Pentru a avea o alimentație echilibrată și o sănătate fizică și mentală bună, secretul este în a ne adapta dieta la alimentele de sezon. La fiecare schimbare de sezon, energia corpului se dezechilibrează, ducând la anemie, îngrășare și scăderea imunității. Chiar dacă ne așteptăm ca organismul... Citeste mai mult
Macarons cu cocos
Macarons cu cocos
Cu doar câteva ingrediente puteți să faceți această rețetă cu cocos delicioasă! Aceste macarons sunt ideale lângă o ceașcă de ceai sau o cafea fără zahăr. Ingrediente: 2 oua, numai albusuri 80g zahăr din cocos 150g nucă de cocos rasă 1 linguriță vanilie bourbon măcinată 90g ciocolată albă sare Mod de preparare: Într-un castron mare se bat albușurile împreună cu zahărul timp de 2-3 minute... Citeste mai mult
Gutuile. Beneficii pentru sănătate și întrebuințări mai puțin cunoscute
Gutuile. Beneficii pentru sănătate și întrebuințări mai puțin cunoscute
Cele mai aromate fructe ale sezonului, gutuile, sunt folosite încă din antichitate deoarece sunt bogate în nutrienți, conțin vitamine esențiale pentru buna funcționare a organismului și minerale importante pentru sănătate. Dar gutuile mai au și alte întrebuințări mai puțin cunoscute. Efectele pozitive ale gutuilor asupra sănătății sunt variate: influențează în mod pozitiv funcția ficatului și a sistemului... Citeste mai mult
Brioșe cu cartof dulce, avocado și spanac
Brioșe cu cartof dulce, avocado și spanac
Cartoful dulce, un avocado bine copt și frunzele de spanac fac din această rețetă de brioșe o gustare delicioasă! Dacă vreți să mâncați ceva gustos și rapid, vă invităm să o încercați. Ingrediente: 1 cartof dulce (aproximativ 200g), curățat și tocat în bucăți mici 1 linguriță ulei de floarea soarelui 1 avocado mare, curățat (aproximativ 150g) 50g spanac 100g migdale măcinate 100g mămăligă din griș... Citeste mai mult
Castraveții, legumele de care ai nevoie tot anul
Castraveții, legumele de care ai nevoie tot anul
Castraveții încă se află pe tarabe, pregătiți pentru fi înghesuiți în borcane și murați, pentru a fi savurați la iarnă. Atât cruzi, cât și murați, castraveții au multiple beneficii pentru sănătate. Este timpul să îi acordăm mai multă atenție acestui aliment datorită beneficiilor pe care le are asupra sănătății. Castravetele are o combinație de nutrienți care ne ajută să ne menținem... Citeste mai mult
Supă cremă de dovleac
Supă cremă de dovleac
Când a fost ultima dată când ați mâncat un preparat din dovleac? Pe lângă faptul că este foarte gustos, acesta ne ajută să pierdem în greutate, să ne îmbunătățim vedere și inumitatea. Tocmai de aceea v-am pregătit o rețetă de supă cremă de dovleac, perfectă pentru o cină alături de cei dragi. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 2 cepe, tocate mărunt 1 kg dovleac sau dovlecei curățați... Citeste mai mult
10 idei de pachețel pentru școală
10 idei de pachețel pentru școală
Acum că a început școala, trebuie să îi pregătiți copilului dumneavoastră pachețelul cu mâncare. Câteodată acest lucru poate fi o provocare în încercare de a pregăti ceva sățios și gustos. Tocmai de aceea, v-am pregătit câteva idei de gustări sănătoase și diversificate pentru copilul dumneavoastră. Un prânz echilibrat, ar trebui să conțină: Alimente cu amidon, cum ar fi pâinea,... Citeste mai mult
Vinetele, nelipsite în bucătăria românească
Vinetele, nelipsite în bucătăria românească
Fructele și legumele sunt cele mai bune atunci când sunt cultivate și recoltate în anotimpurile lor naturale. Acum este sezonul vinetelor, aceste legume pline de savoare, cu o textură plăcută, și poate cel mai important, cu multe beneficii pentru sănătatea noastre. Cu toții știm cât de gustoasă este salată de vinete, dar putem testa și o mulțime de alte rețete. Fie că este vorba de zacuscă, ghiveci de legume sau vinete... Citeste mai mult
Curry cu năut-vegan
Curry cu năut-vegan
Acest curry cu năut vegan aduce în casa dumneavoastră un iz de mâncare indiană inconfundabil .Se combină perfect cu o porție de orez fiert, însă dacă sunteți un consumator de carne, aceste legume sunt garnitura ideală. Ingrediente: Pentru sos: 3 linguri de ulei 1 ceapă tăiată solzișori 1 linguriță de chilli tocati, după gust 6 căței de usturoi 1 linguriță ghimbir măcinat 1 lingură de coriandru... Citeste mai mult
Cheesecake cu lămâie- vegan
Cheesecake cu lămâie- vegan
Ați vrea să mâncați un dulce sănătos? V-am pregătit o rețetă de tort fără coacere, fără lactate și fără gluten, îndulcit cu doar puțin sirop de agave. Un desert vegan cu lămâie, pe care familia îl va adora! Ingrediente: 35g ulei de cocos , păstrați puțin pentru a unge tava 100g migdale decojite 100g curmale moi 300g nuci de caju 2 ½ linguri sirop de agave 50g ulei de cocos 150ml... Citeste mai mult
Alimente alcaline și acide - efecte asupra organismului
Alimente alcaline și acide - efecte asupra organismului
Dieta alcalină este sănătoasă și se bazează, în mare parte, pe fructe și legume și pe evitarea mâncării procesate. Însă și alimentele acide au un rol benefic și de echilibrare a pH-ului. Iată ce trebuie să știi despre alimentele alcaline și cele acide. Când discutăm despre o dietă alcalină, trebuie mai întâi de toate, să înțelegem ce înseamnă pH-ul (potențialul de hidrogen).... Citeste mai mult
Paste cu ciuperci și smântână
Paste cu ciuperci și smântână
Această rețetă este perfectă pentru zilele în care doriți să faceți ceva de mâncare rapid și gustos pentru cei dragi. Smântâna, parmezanul, vinul alb, coaja de lămâie și pătrunjel se combină perfect și fac din această rețetă o cină delicioasă și aromată. Ingrediente: 2 linguri de Ulei de măsline 1 lingură unt/unt vegetal 1 ceapă tocată mărunt 250g ciuperci feliate 1 cățel de usturoi... Citeste mai mult
12 surse naturale de fier
12 surse naturale de fier
Fierul este un mineral important, care necesită să fie consumat în mod regulat, deoarece corpul nu îl poate produce singur. Iată 12 surse naturale de unde să-ți asiguri cantitatea zilnică necesară. Fierul este un element nutritiv esențial pentru organismele vii, necesar pentru producerea hemoglobinei (substanță care conferă culoarea roșie a sângelui), a mioglobinei (pigmentul roșu din mușchi), precum și unor enzime.... Citeste mai mult

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!